Nederlands English Français Deutsch
Winkelwagen
Items: 0
Totaal: € 0,00
Inloggen
E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Bent u hier nieuw?

Inloggen
Kamerplanten
Terug

Epipremnum aureum 'Global Green'

Aroid390
Eigenschappen
Epipremnum aureum 'Global Green'
Epipremnum aureum ‘Global Green’ is een zeldzame, tropische kamerplant met opvallende bladeren. Anders dan bij de veelvoorkomende varianten, zijn de gemarmerde vlekken van de bladeren lichtgroen. Het is een snelgroeiende plant voor in kamer of kas.
Aantal:
Prijs: € 18,00
Bestel
Epipremnum aureum 'Global Green'
Klik op afbeelding om te vergroten
Epipremnum aureum 'Global Green' Epipremnum aureum 'Global Green'

Product info

Epipremnum aureum ‘Global Green’ is een gecultiveerde plant uit de aronskelkfamilie. In de natuur worden planten uit dit geslacht ook wel duivels klimop genoemd. Dit vanwege de woekerende groei welke in korte tijd hele tropische bomen kunnen overnemen. Deze plant is invasief in grote delen van tropisch Azië. De variëteit ‘Global Green’ is zeldzaam en verschilt met normale varianten vanwege het vlekkenpatroon van de bladeren. Deze hebben een heldere lichtgroene kleur wat scherp afsteekt van het donkergroen van de rest van de plant. Deze plant maakt lange rhizomen waaraan de hartvormige bladeren en luchtwortels groeien. Vermeerderen gaat gemakkelijk door het stekken van de rhizoom. Laat deze bewortelen in stekgrond of water.
Hoogte:
16 cm
16 cm
Breedte:
14 cm
14 cm

Plant verzorging

Epipremnum aureum ‘Global Green’ is een relatief gemakkelijk te verzorgen aronskelk, geschikt voor beginners. Zorg voor een warme omgeving van boven de 16 graden. Hoe hoger de temperatuur, des te sneller de groei. Idealiter is de luchtvochtigheid hoger dan 70%, lagere luchtvochtigheid wordt goed verdragen. Plaats de plant in een lichte omgeving met direct zonlicht in de ochtend of avond. Scherm de plant voor directe middagzon. Zet de plant in volle humusrijke grond welke altijd een beetje vochtig blijft. Voorkom dat de plant voor langere tijd uitdroogt. Bemest de plant maandelijks met plantenvoeding voor groene planten, de aanbevolen dosering.

Print info

Copyright © Araflora.com 2006 - 2022